Rustdag...reparatie schoenen!
Door: Bert Gorter
Blijf op de hoogte en volg Bert
02 November 2018 | Japan, Matsuyama-shi
Wat problemen met up-loaden van mijn verslag...
Daarom maar verkorte versie.
Vandaag mijn schoenen gerepareerd. Hakken gedeeltelijk vernieuwd.
Verder bezoek aan kasteel Matsuyama en beroemdste badhuis in deze stad Dogo Onzen!
Alles perfect vandaag gelukt.
Fijn op geleende fiets door stad en heerlijk uitgerust op mijn vrije wandel dag.
Een top dag...
Morgen weer verder langs bovenste deel van Shikoku eiland.
Ik ben morgen weer op mijn vernieuwde schoen op pad.
Uw berichtjes worden door mij gelezen.
Bedankt dat U mij berichtjes stuurt.
Wordt zeer gewaardeerd.
Groet,
Bert Gorter
02 November 2018 - 16:27
Buufie:
Hallo Bertje, ik weet wat jij altijd nog kan doen na je loopbaan bij de politie "schoenmaker" jij heb nu zoveel ervaring van het maken van je schoenen.
Lees met veel plezier je belevingen en wat zal jij een foto's hebben gemaakt, mooie boeken van maken.
Hier gaat alles zijn gangetje beetje half bakken weer, wij gaan volgende week naar Texel en daar heerlijk wandelen, hopelijk is het dan wat beter met Otto zijn voet hij heeft nog steeds last van hielspoor. nou mop heerlijk heb jij genoten van je dagje rust en nu gaan aftellen voor de terug reis, doe voorzichtig en wandelse -
03 November 2018 - 07:33
Rinze:
Hoi Maatje,
Eindelijk een dagje rust en lekker genieten om weer eens te fietsen, weer eens wat anders dan lopen. Volgens mij is het behoorlijk afzien als ik je verslagen lees en heb hier bewondering voor en ook dat je positief blijft met de tegenslagen, horloge stuk, camera stuk, hakken versleten en weinig eten. Als ik zie wat je hier altijd eet is het nu echt afzien en hoop dat je voldoende reserves hebt. Ik lees met veel plezier je verslagen en volgens mij heb je reeds een dagboek vol en ben je net over de helft.
Hier gaat alles z'n gangetje en geen noemenswardige incidenten. Veel loopplezier verder en hopelijk zonder tegenslagen en goed weer. je maatje -
03 November 2018 - 16:23
Mark Krom:
Ha die Bert,
Haha heb je je schoenen al kapot gelopen?
Nou ik hoop dat de vernieuwde versie goed functioneert.
Succes verder. Ik kijk alweer uit naar je volgende verslag.
Groetjes Mark.